• 18th November 2013 - By Invizibil - Invisible

    Daca v-ati verificat ID-ul si avatarul care va este afisat este unul vechi va puteti actualiza avatarulUpdate Yahoo avatar. Dar sa vedem ce se intampla mai exact si din ce cauza poate aparea aceasta problema.

    De cateva luni de zile Yahoo ne da de lucru cu o multime de limitari pe care le-a impus in tot ce inseamna clientul lor de Yahoo Messenger. Aceste limitari s-au rasfrans si asupra avatarelor pe care nu le mai puteam prelua de la Yahoo foarte usor. Am gasit o solutie, dar fiind destul de limitata, iar traficul nostru semnificativ de mare, am fost nevoiti sa implementam un sistem de salvare a avatarelor pentru mai mult timp. Deoarece sunt oameni care intra odata la cateva minute, iar altii odata la cateva zile sau unii chiar dupa cateva saptamani, am fost nevoiti sa gasim o solutie de compromis.

    Putini sunt cei care isi schimba des avatarul, asa ca preferam sa salvam aceste avatare astfel incat sa le actualizam cu cele de la Yahoo cat mai rar posibil, totusi daca cumva va verificati pe site si observati ca aveti un avatar mai vechi, il puteti actualiza oricand accesand pagina de actualizare avatar.

  • Leave a Reply