• 31st October 2012 - By Invizibil - Invisible

  Serviciul de Yahoo online status indicator oferit de IMvisible este o unealta deosebita pentru webmasteri prin care pot lua legatura foarte rapid cu potentialii clienti ai site-ului.

  De obicei site-urile care se respecta si isi respecta clientii au si o parte de online support, prin care o persoana din cadrul site-ului raspunde celor interesati de produsele prezentate pe site. In acest mod clientii sunt multumiti pentru ca pot cere detalii specifice despre produse, sau detalii care sunt oarecum imprastiate pe site si sunt mai dificil de gasit.

  Serviciul de online status indicator oferit de noi este util deoarece oferim un cod care se posteaza pe site-ul partenerului nostru si incepe sa functioneze imediat prin afisarea unui avatar sau a unei imagini prin care sa instiinteze publicul daca persoana de la online support este disponibila pentru corespondenta sau nu. Mai pe scurt daca exista cineva la support online sau nu.

  Unealta este deosebit de utila punand la dispozitie multe configurari de afisare, diverse imagini care sa reprezinta status-ul de online sau offline, stabilirea culorii de fundal, configurari in ce priveste afisarea avatarului ID-ului de la support sau chiar dimensiunile avatarului.

  Pentru detalii va invitam sa cititi si pagina unde cu detalii al serviciului de online status indicator si chiar sa testati acest serviciu si capabilitatile lui.

 • Leave a Reply