• 31st October 2012 - By Invizibil - Invisible

  Pagina de Back-up YM tindem sa credem ca este destul de explicita in ce priveste detalierea serviciului, dar cu toate acestea o sa mai facem o scurta descriere in acest articol.

  Ca idee Yahoo ofera cateva servicii, cum ar fi serviciul de email numit Yahoo Mail, serviciul de mesagerie numit Yahoo Messenger, serviciul de stiri numit Yahoo News, etc. Strict legat de noi sunt doar primele doua servicii mentionate mai sus si care sunt si legate intre ele, deoarece mai nou se poate folosi mesageria instanta si pe Yahoo Mail. Pe Yahoo Messenger exista lista de prieteni pe care fiecare si-a largit-o de-a lungul timpului, iar aceste contacte sunt prezente si in lista de contacte de mail-uri de pe Yahoo Mail. Yahoo Messenger in mod specific nu ofera posibilitatea de creare de back-up pentru lista de email-uri sau de ID-uri de messenger, motiv pentru care IMvisible a aparut in scena tocmai cu aceasta solutie simpla de Back-up YM. Exista posibilitatea de a crea back-up-uri la contacte, dar sunt metode complicate, unele necesitand si instalarea unor programe terte care sa ajute la managementul adreselor de email, cum ar fi Thunderbird-ul sau Outlook-ul. Inca odata subliniez ca IMvisible este foarte util deoarece face back-up la lista de prieteni (ID-uri) de pe messenger si la lista de contacte de mail-uri de pe Mail cu un singur click. Introduceti ID-ul, parola si la o simpla apasare de click se face atat back-up-ul cat si recuperarea contactelor.

  Va recomandam cu caldura acest serviciu de back-up al contactelor de Yahoo.

 • 3 Comments to “Back-up YM pentru salvarea si recuperarea contactelor de Yahoo”

  • Nelu on 01/04/2013

   mi-a fost furat cu hack sau keyloger contu nelu_gsm_tg_jiu si nellu4u_nellu4u !!! va rog ajutatima ! multumesc anticipat

  • Emi on 09/04/2013

   yahoo mi-a blocat contul si nu inteleg dc si nu mai stiu intrebarile cheie ce fac ca sa il recuperez pls

  Leave a Reply