• 31st October 2011 - By Invizibil - Invisible

  Intr-un articol precedent am vorbit despre un pericol serios care reprezinta programele de spart ID-uri de Yahoo. Deoarece suntem constienti de acest pericol incercam constant sa avertizam utilizatorii nostri de pericole si sa oferim modalitati de protectie a datelor si informatilor personale. Din pacate nu putem sa oferim nici o protectie directa impotriva acestor programe de spart ID-uri Yahoo.

  Sunt foarte multe persoane care au o lista mare de contacte si adrese de email de Yahoo si sunt destul de multe persoane care folosesc aceste contacte pentru serviciu. Deoarece este o pierdere imensa daca cineva pierde aceste informatii din orice motiv, am creat serviciul de Backup (YM) ID-uri Yahoo cu ajutorul caruia va puteti salva lista de contacte si adresele deemail din contul dvs de Yahoo.

  Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina de Backup ID-uri de Yahoo si sa citeste instructiunile. Dupa ce ai introdus informatiile necesare, serviciul nostru in mod automat va exporta lista de contacte si email-uri Yahoo si va crea un backup, pe care il vei putea accesa oricand in viitor, chiar si daca vei pierde contul tau de Yahoo. Serviciul de Backup ID-uri Yahoo va exporta atat lista de contacte de Yahoo Messenger cat si contactele de Yahoo Mail, asadar toate informatiile vor fi salvate in siguranta.

  La fel de important ca exportarea este posibilitatea de a importa contactele salvate. In cazul in care vei pierde contul de Yahoo, vei putea reveni pe IMvisible si sa importi lista de contacte backup Yahoo folosind parola veche, cea pe care ai folosit-o in momentul in care ai creat backup-ul.

  Daca se intampla sa nu reusiti sa faceti back-up va recomandam sa va asigurati ca reusiti sa va contectati fara nici o problema cu ID-ul la care doriti sa ii faceti back-up atat pe Yahoo Messenger cat si pe Yahoo Mail. Daca logarea dvs se desfasoara cu success atunci va recomandam sa mai incercati din nou serviciul de Backup ID-uri de Yahoo. Daca in continuare nu reusiti sa faceti back-up va rugam sa lasati un mesaj pe pagina de contact specificand exact situatia.

 • 5 Comments to “Cum se foloseste serviciul de Backup (YM) ID-uri de Yahoo?”

  • SoRiN on 27/02/2012

   cand incerc sa fack backup imi scrie:,,Eroare. Back-up-ul nu s-a putut realiza”

  • silents on 17/01/2013

   Si mie imi spune ca ca back-up-ul nu sa putut realiza

   • Verifica daca te poti loga atat pe Yahoo Messenger cat si pe Yahoo Mail cu ID-ul la care doresti sa ii faci back-up. Daca reusesti atunci mai incearca de maxim 3 ori sa faci back-up pe site. Am verificat acum sistemul si functioneaza, deci cele mai mari sanse este sa ai probleme cu ID-ul de mess.

  • aordienceiloredana on 17/02/2013

   vreau sa imi recuperez lista de id pe messenger

  Leave a Reply