• 31st October 2011 - By Invizibil - Invisible

  In prezent sunt foarte multi clienti de instant messenger si multe versiuni ale fiecarui client, insa sunt patru care sunt cele mai populare. Acestea sunt Yahoo Messenger, Skype, Gtalk si MSN – desigur nu neaparat in aceasta ordine. In acest articol dorim sa raspundem la o intrebare intalnita in mesajele de pe suport: “exista un serviciu de  MSN Block detector”

  Invizibil MSN block detectorDin pacate trebuie sa raspundem negativ la aceasta intrebare. Am facut cercetare pe aceasta tema, insa nu am gasit nici o forma de detectare de invisible MSN Block detector, la fel cum nu am gasit nici un serviciu online de MSN Block care sa furnizeze rezultate reale si precise.

  Motivul pentru care nu exista asa ceva este un destul de simplu. Desi mai demult existau detectoare de invisible MSN Block detector, competitia dura si evolutia rapida a technologiei au adus numeroase update-uri de protocoalele si ale aplicatiilor/clientior de IM (Instant Message). S-a dovedit a fi imposibil de catre hackeri de a tine pasul cu o corporatie de marimea Microsoft. Vulnerabilitatile pe care detectoarele le foloseau erau rezolvate in timp destul de scurt.

  Deoarece momentam pur si simplu nu exista nici o vulnerabilitate pe care un invisible MSN Block detector ar putea exploata, nu exista serviciu de invizibil MSN Block detector, si deoarece protocoalele pe care azi le folosesc sunt tot mai complexe, sansele sa se gaseasca o astfel de vulnerabilitate sunt foarte mici.

  Desi nu exista nici servicii de invisible Skype detector sau invisible Gtalk detector, totusi poti sa vezi cine este invisible cu ajutorul unui mici trucuri. Poti sa afli mai multe citind articolele dedicate.

 • Leave a Reply