• 18th October 2011 - By Invizibil - Invisible

  “As dori si eu sa stiu de ce nu functioneaza site-ul de invisible. Adica in momentul cand caut orice id nu imi apare nimic, o ia de la capat”. Exprimari de acest gen par confuze, dar putem intui ca de fapt persoana care a trimis mesajul a vrut sa spuna ca ori de cate ori incearca sa caute un ID se face refresh la pagina si implicit nu poate verifica nici un ID.

  “Unde imi este lista de prieteni pe care ii caut mereu”. Este o alta intrebare comuna care se refera la stergerea listei de ID-uri Prieteni care se datoreaza stergerii cookie-urilor din browserul propriu.

  Probleme de acest gen tin de browserul dvs si nu de detector invisible-ul nostru.

  Ce puteBrowsereti face inainte de a scrie la suport ?

  Recomandari:

  • In primul rand recomandam sa incercati sa accesati site-ul si cu alt browser (Mozilla Firefox, Google  Chrome, Opera, Safari, Internet Explorer, etc)
  • Apasarea combinatiei CTRL+F5 asigura reincarcarea completa a paginii, fara a tine cont de cache.
  • O alta sugestie ar fi stergerea cookie-urilor, a cache-ului si chiar si un restart de browser (uneori chiar si un restart al calculatorului poate rezolva problema). Va recomandam browserele Firefox sau Chrome, pentru care site-ul este si verificat.

  Daca nici una din recomandarile noastre nu dau rezultate, sansa sa fie o problema a site-ului este din ce in ce mai mare si va recomandam sa trimiteti un mesaj pe pagina de contact si sa fiti cat mai expliciti cu problema pe care ati intampinat-o.

 • Leave a Reply