• 31st October 2011 - By Invizibil - Invisible

    Am primit mai multe intrebari prin suport, in care utilizatorii ne intrebau despre un invisible Gtalk detector. Nu este o surpriza aceasta intrebare, deoarece serviciul Google Mail a devenit la fel de popular ca si serviciul Yahoo Mail. Oare am putea ignora nevoia atat de multor oameni?

    detect invisible user in gmail gtalkPentru cei care folosesc Gtalk, avem o veste buna si o veste rea. Vestea rea este ca in prezent nu exista un serviciu de invisible Gtalk detector de sub orice forma. Vestea buna este ca utilizatorii totusi pot vedea cine este invizibil pe Gtalk, exploatand un bug din sistem.

    Pentru a detecta utilizatorii invizibili de Gtalk, trebuie facut acelasi lucru ca si in cazul invisible Skype detector. De fapt este chiar foarte simplu: trimiti un mesaj. Daca cineva este “Off the record” care este in limbajul lui Google invizibil atunci nu vei vedea absolute nimic. Insa daca cineva este intr-adevar offline, atunci vei primi un mesaj de feedback zicand “>Numele contactului< nu a primit mesajul tau”. Cum am zis, este foarte usor sa vezi cine este invizibil pe Gtalk, insa trebuie sa mentionam si anumite dezavantaje. Primul este ca trebuie sa fii logat ori in clientul de Gtalk, ori in Google mail (yourname @ gmail.com) in browser. Al doilea dezavantaj este ca pentru a reusi detectarea trebuia sa fii vorbit cu acea persoana mai demult, si  trebuie sa trimiti un mesaj. Din aceasta cauza invisible Gtalk detectorul devine un scanner vizibil.

    Daca esti curios despre alte servicii de messenger, poti sa citesti mai mult desore invizibil Skype detector sau invizibil MSN Block detector sau invizibil Yahoo detector.

  • Leave a Reply