• 9th November 2011 - By Invizibil - Invisible

  Traim in secolul XXI, unde fluxul continuu de informatie ne modeleaza viata, devenim din ce in ce mai dependenti de Internet, aceasta dependena regasindu-se in aproape orice aspect a vietii noastre. Acum trimitem in mod constant e-mailuri  la locul de munca, folosim programe de chat pentru a tine legatura cu parteneri de business dar si prieteni, citim stirile de pe bloguri si portaluri, ne uitam nu numai la filme si seriale online ci si la evenimente sportive.

  Detector Yahoo invisible pentru iPhone si AndroidAceasta dependenta ne-a impins sa avem o prezenta online constanta asadar telefoanele mobile ne-au dat posibilitatea de sta conectati la Internet, astfel putem sa fim constant online. Acum nu numai ca comunicam dar folosim si Internetul si retelele sotale pe telefoanele mobile.

  Deoarece foarte multi folosesc serviciile Yahoo, printre care si Yahoo Messenger, pe telefoanele mobile, am decis ca vom crea o aplicatie pentru telefoanele mobile. In curand veti putea nu numai sa vorbiti cu prietenii dar sa vedeti cine este pe invizibil direct de pe telefoanele voastre iPhone sau Android.

  In aplicatiile noastre vor fi incorporate detectorul de Yahoo invisible, detectorul de Facebook si detectorul de HI5. Tot ce va trebui sa faci este sa instalezi aplicatia pe iPhone sau Android si instant vei putea sa folosesti exact acel detector invisible pe care noi ti-l furnizam gratis online pe telefonul tau mobil sau sa cauti prietenii pe Hi5 si Facebook.

  Vom reveni cu amanunte cand aplicatia este lansata.

 • 4 Comments to “Detector Yahoo invisible pentru iPhone si Android”

  Leave a Reply