• 3rd November 2011 - By Invizibil - Invisible

  Daca folositi Yahoo Messenger pentru chat atunci mai mult ca probabil la un moment dat v-ati intrebat daca un prieten din lista este pe invizibil sau offline. Este foarte usor sa vedeti cine este online in lista de mess, insa sunt anumite persoane care sunt invisible. Ca sa aflati cine este invizibil si cine este offline, va invitam sa folositi serviciul nostru, IMvisible yahoo detector. Detectorul de invizibil Yahoo este 100% functional, desi sunt anumite situatii in care uneori detectorul afiseaza status eronat. Acest serviciu este intr-adevar invizibil, deoarece persoana verificata nu va afla daca este verificat sau de cine este verificat.

  Este foarte simplu sa folositi serviciile noastre, nici nu trebuie sa faceti nici un fel de cont sau login, si nici nu trebuie sa download-ati nici un program. Tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati site-ul nostru, www.IMvisible.ro si sa folositi serviciile oferite responsabil. Recomandam sa faceti bookmark Bookmark la site pentru ca in viitor, daca doriti sa vedeti cine este invizibil sa nu mai trebuiasca sa va amintiti adresa de Internet si sa aveti acces mult mai usor la aceste servicii.

  Dupa ce ati accesat site-ul veti vedea un camp in care veti putea introduce ID-ul. Ca sa verificati un ID, va trebui sa introduceti ID-ul in acel camp. ID-ul unei persoane este partea de dinainte a simbolului “@” din adresa de yahoo a unei persoane. Adresele pot avea mai multe forme, ca @yahoo.com, @ymail.com sau @rocketmail.com, pot avea chiar si mai multe extensii, insa ID-ul este sufficient.

  Casuta de verificare ID

  Dupa ce ati introdus ID-ul fie apasati “Enter” fie dati click pe lupa care apare pe capatul campului. In cateva momente rezultatul cererii de verificare va aparea, afisand statusul real al ID-ului respectiv, avatarul si alte informatii supimentare, de exemplu daca ID-ul respective are un cont de Facebook sau Hi5. Folosind simbolurile aparute sub avatarul ID-ului puteti afla si mai multe informatii, sau puteti adauga ID-ul in lista de contacte, puteti trimite un mesaj pe Yahoo Messenger sau puteti download-a avatarul persoanei verificate. Aveti mai jos un tutorial video care explica reprezentativ ce anume trebuie sa faceti sa verificati daca cineva este pe invizibil.

  Dupa ce ati folosit serviciul nostru de detector invisible veti putea observa ca ID-ul verificat ultima data apare intr-o lista situata in partea stanga a casutei de rezultate. Aceasta este lista de ID-uri verificate,  oferita pentru o comoditatea voastra suplimentara. Toate ID-urile pe care le verificati vor aparea in aceasta lista, intr-o ordine descrescatoare in functie de numarul verificarilor facute pentru fiecare ID. Puteti afla mai multe despre lista de ID-uri verificate si cum se poate sterge, detectorul de Facebook, si detectorul de Hi5 si celelalte servicii pe care le oferim in articolele dedicate.

 • Leave a Reply