• 31st October 2011 - By Invizibil - Invisible

  Am fost surprinsi de faptul ca am primit e-mailuri de la utilizatori intrebandu-ne despre programe de spart parole de ID-uri de Yahoo. Consideram absolut necesara clarificarea anumitor intrebari, in special faptul ca serviciile noastre nu ofera nici o modalitate sau programe de spargere de ID-uri Yahoo sub orice forma. De fapt situatia este chiar inversa, incercam sa atentionam vizitatorii nostri de pericole prezente pe internet.

  Program de spart parole » Hack Yahoo Dupa cum se stie Internetul este un loc perfect pentru persoanele cu intentii neortodoxe ca sa-si desfasure activitatile. Din pacate foarte multi utilizatori cad victime fraudelor si modalitatilor ingenioase de furturi de parole si conturi. Trist este faptul ca nu putem sa facem nimic in mod direct ca sa protejam utilizatorii, insa putem sa dezvaluim modalitati de protectie in fata persoanelor rau intentionate.

  Pentru a evita pierderea listei de contacte de Yahoo am creat un serviciu de Backup ID-uri de Yahoo. Acest serviciu nu este un serviciu de spargere de ID-uri de Yahoo si incercam sa facem constienti vizitatori care cauta acest lucru. Am creat serviciul pentru ca utiliztori sa poate sa-si creeze o lista de rezerva a contactelor de prieteni si a adreselor de email din contul lor de Yahoo, astfel asigurand faptul ca nu le vor pierde niciodata, chiar daca contul lor de Yahoo este pierdut. Nu putem oferi o protectie directa impotriva unui program de spart ID-uri de Yahoo si nici nu oferim servicii de recuperare a contului, deoarece Yahoo are deja are un astfel de serviciu. Vestea buna este ca lista voastra de contacte si adresele de email exportate sunt in siguranta la noi si poate fi accesata oricand pe baza parolei folosite in momentul in care a fost facut backup-up.

  Poti sa afli mai multe despre cum sa folosesti serviciul de Backup ID-uri de Yahoo si cum sa-ti protejezi datele de persoanele rau intentionate.

 • 2 Comments to “Are IMvisible un program de spart parole de ID-uri Yahoo?”

  • Simbiot on 15/01/2012

   Nu ai cum sa spargi un id-de messenger SE POATE afla prin alte mijloace dar se numeste prea mult spargere poti fura parola de mess infiltranduti programe sau fisiere in calc victimei etc dar nu spargfere

  Leave a Reply