• 27th October 2011 - By Invizibil - Invisible

  Multe persoane ne intreaba daca avem API pentru oricare detector de Yahoo, Facebook sau Hi5. Sub denumirea de API nu avem, dar avem afiliere gratuita pe care o punem la dispozitie oricui, cine doreste sa isi faca propriul detector de Yahoo pe site-ul sau. Aceasta afiliere implica cu cod de HTML care vine inclus in site-ul dvs. si care afiseaza intr-un iframe un formular in care vizitatorii site-ului dvs. pot verifica orice ID. Toate resursele de detectare sunt suportate de catre IMvisible.

  API sau webserviceSunt unele persoane cere detin site-uri mai vechi, dar care nu mai au detector propriu si in acest caz, ca sa-si poata mentine site-ul activ si vizitatorii pe el, este nevoit sa caute o afiliere, iar noi oferim asa ceva. Daca aceste persoane ar prefera sa evite modificarea designului site-ului pentru a putea avea in continuare detector, putem vorbi si sa gasim o solutie de colaborare impreuna si sunt invitati sa ne contacteze personal pe pagina de contact.

  Este de preferat ca aceste persoane sa aiba cateva site-uri pentru a putea incepe colaborarea, pentru ca in schimbul unui detector customizat cerem o suma modica si cateva link-uri. Daca doriti un astfel de afiliere customizata si gratuita, la care ii putem spune API deja, va invitam sa ne contactati si sa ne specificati cateva informatii despre site-ul dvs, traficul actual pe site si ce alte site-uri mai detineti.

 • 2 Comments to “API sau webservice pentru oricare detector de Yahoo, Facebook sau Hi5”

  • ancuta varga on 08/10/2014

   pt facebook

  • ancuta varga on 08/10/2014

   detector pt facebook

  Leave a Reply