• 22nd August 2011 - By Invizibil - Invisible

  Primesc pe suport uneori mesaje de la persoane care ma intreaba ce sa faca sa-si protejeze pozele personale si Yahoo avatar-ul, deoarece unele persoane rau intentionate le fura aceste avatare sau poze si le posteaza pe ID-uri asemanatoare cu cele de la care a luat avatar-ul si contacteaza persoane cunoscute ale victimei pentru a o denigra.

  Protectia avatarului este imposibila, atat timp cat orice avatar este public si cineva va cunoaste ID-ul, in schimb pozele personale pot fi protejate. Cel mai adesea pozele personale sau chiar parola de Yahoo sunt furate de pe calculatorul victimei, deoarece acesta nu se protezeaza deloc impotriva virusilor.Vestea buna este ca pozele pot fi protejate.

  Ca prima solutie recomand tuturor sa isi instaleze un antivirus, un antimalware si un firewall si cel mai important, NU dati click pe link-urile suspecte venite pe mail sau pe messenger. In acest fel puteti fi linistiti, deoarece nimeni nu va poate intra in calculator fara acordul dvs. Evitati click-urile pe link-urile suspecte, chiar daca vin de la cunoscuti, deoarece calculatoarele acestora pot fi infectate si va pot trimite un virus, fara ca prietenul dvs sa o faca in mod voit. In acest fel atat pozele din calculator, cat si parola de messenger ca este protejata.

  In cazul in care doriti sa va stergeti avatarul sau sa va repuneti avatarul va recomandam sa cititi articolele dedicate.

 • 5 Comments to “Cum va puteti proteja avatar-ul de persoanele rau intentionate?”

  • ecaterina radu on 10/10/2012

   cum imi pot recupera vechea adresa de mess?
   efectiv nu mai pot intra pe ea, cineva cred ca a facut o gluma proasta si mi-a schimbat parola.

   • Daca aveai adresa de email de recovery, unde puteti sa-ti trimiti parola pentru adresa de email pe care vrei sa o recuperezi atunci se rezolva, altfel nu prea ai cum.

  • irina on 03/09/2014

   Aș dori să știu cum pot afla dacă un anumit amic intră pe Facebook (online sau invizibil). Nu folosește ID-ul de mess pt Fb, insă îi știu numele complet, adresă, etc. Detectorul dv imi dă mesaj că persoana respectivă nu are cont pe Fb.

   • Ar fi fost bine daca puneai comentariul la sectiunea de detector de Facebook.
    Ca idee nu exista astfel de Facebook detector care sa iti spuna daca cineva este invizibil pe Facebook, cel mult se poate spune daca are profil de Facebook sau nu.

  • irina on 07/09/2014

   Mulțumesc pt răspuns. Am văzut niște aplicații pt Android care mă anunță când intră pe Fb un anumit amic.
   Scuze pt greșeală.

  Leave a Reply