• 18th October 2011 - By Invizibil - Invisible

  Avatar adult 18+Sunt persoane care chiar doresc ca avatarul lor sa apara in lista de avatare noi verificate, desi altele vor ca avatarul lor sa fie sters. Exista pagini specifice si dedicate proceselor de sterge avatar si de repunere avatar, care in mod normal ar trebui sa fie folosite de utilizatori pentru a actiona asupra propriilor avatare. Sunt unele persoane care din nu se stie ce motiv (dar poate aflam in comentariile acestui articol) care pur si simplu sterg avatarele altora sau marcheaza avatarele ca fiind cu continut adult. Raportarea avatarelor adult a fost creata pentru a primi sprijinul vostru si de a curata lista avatarelor de acelea cu continut erotic si nicidecum de a face glume pe seama altora.

  Daca cineva ti-a raportat avatarul ca fiind adult si ai incercat deja sa iti repui avatarul si nu ai reusit, ne poti contacta pe formularul de contact de pe site.

 • 13 Comments to “Cineva ti-a raportat avatarul ca fiind cu continut adult. Ce poti face?”

  • Chiselita monica on 19/10/2012

   Buna ziua. Avatarul meu a fost raportat “Adult” , mai mult ca sigur de catre o persoana rau intentionata. Am incercat sa il repun, dar nu am reusit. Va rog sa ma ajutati. Multumesc anticipat.

  • chiselita monica on 23/10/2012

   Multumesc mult.

  • EU on 20/11/2013

   buna,avatarul meu a fost raportat “Adult” dar nu stiu de cine.va rog sa ma ajutati.multumesc

  • alin on 02/01/2014

   Nu mi se pare corect ca orice cioara nespalata sa-si etaleze “trompa ” p-aici , pt asta exista reviste de specialitate .Probabil mai sunt si persoane care nu agreeaza sa vada “trompele ” sau “savarinele ” nespalate ale unora de la avatar , si normal ca le raporteaza ca fiind nesimtite .

   • Foarte bine faci, dar fa-o corect; daca vezi o “trompa” sau o “veverita” sa o raportezi ca si avatar cu continut adult, asta este scopul, sa participe si lumea la curatarea avatarelor de pe site.

  • sorin on 17/02/2014

   Va rog sa-mi verificati avatarul , si sa-mi spuneti si mie cine mi l-a raportat . Daca vi se pare ca o poza facuta la comanda unui yacht in pantaloni scurti este pt adulti , stergeti-l de tot , daca nu , sper sa aflu cine mi-a facut asta .Deasemena , sper sa-l repuneti !!

  • alin on 18/02/2014

   ops , imi cer scuze !! era doar un articol si eu am crezut ca mi-a raportat cineva avatarul :)))))))))))) vorbeam la tel cand am citit , si cum am terminat de vorbit m-am apucat de scris :))))))))))))))

  • Mona on 15/04/2014

   Buna ziua.Mi-am verificat id-ul pe invisible si avatarul meu a fost raportat “Adult” , mai mult ca sigur de catre o persoana rau intentionata. Am incercat sa il repun, dar nu am reusit. Va rog sa ma ajutati. MuLltumesc anticipat.

  Leave a Reply